AUTOBEDRIJF Leenstra

Services

Airco service

Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Banden service

Bij ons kunt u terecht voor het leveren en monteren van uw winterbanden.
De opslag van winter- en zomerbanden verzorgen wij voor u tegen een gereduceerd tarief.

Ruit service

U heeft ruitschade en wilt alleen de beste kwaliteit en service? Dan bent u bij ons in goede handen. Wij kunnen uw autoruit veilig voor u repareren of vervangen.
Vervangen van een ruit is gelukkig lang niet altijd noodzakelijk. Wij kunnen in veel gevallen de autoruit prima repareren en beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van sterreparatie en ruitvervanging. Meestal wordt de sterreparatie volledig vergoed en kost het u helemaal niets. Wij handelen de schade af met uw verzekeraar.

Snelle service

Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Onze snelle service staat borg voor razendsnelle zorg. Bij onderhoud stellen wij u een leenauto ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel. Bij schade is de leenauto altijd gratis.