AUTOBEDRIJF Leenstra

Werkplaats

Algemeen

Autobedrijf Leenstra verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij Autobedrijf Leenstra worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto's onderhouden.

Garantie

Auto's die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

Werkzaamheden

Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:
Werkplaats Autobedrijf Leenstra

APK: Algemene periodieke keuring

Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

APK herkeuring

De APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

Grote beurt

Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de normen van de autofabriek alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

Kleine beurt

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Airco onderhoud

Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Ruit service

U heeft ruit schade en wilt alleen de beste kwaliteit en service? Dan bent u bij ons in goede handen. Wij maken deel uit van het GlassConnect partnerschap. Zo weet u zeker dat het goed komt als uw autoruit gerepareerd of vervangen moet worden.
Vervangen van een ruit is gelukkig lang niet altijd noodzakelijk. Wij kunnen in veel gevallen de autoruit prima repareren en beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van ster reparatie en ruit vervanging. Meestal wordt de ster reparatie volledig vergoed en kost het u helemaal niets.

Diagnose stellen

Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten

Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.

Apparatuur

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde computer-testkasten en configuratie apparatuur voor alle merken auto's. Onze werkplaats beschikt over een 3-tal hefbruggen.

Cursussen

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken worden er elk jaar cursussen gevolgd.

Magazijn

Om u de laatste en beste prijs te bieden, houden wij geen voorraad aan in ons magazijn. Door goede afspraken met onze leveranciers hebben wij altijd binnen enkele uren de meeste onderdelen in huis. U betaalt dus niet de kosten voor opslag, maar profiteert wel van een snelle service.

Prijzen

Wij houden van eerlijkheid, zeker in de tarieven. Met onze eerlijke adviezen en lage standaard tarieven krijgt u altijd waar voor uw geld. Reparaties, vervangingen, etc. gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Leenauto

Bij onderhoud stellen wij u een leenauto ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel. Bij schade is de leenauto altijd gratis.

Snelle service

Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Onze service staat borg voor snelle zorg.